LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor se va realiza prin intermediul firmelor de curierat rapid; costul livrării fiind de 20 RON și suportat de către client (preț valabil pentru România), iar de 18 RON pentru livrarea la Easybox.

Comenzile care depășesc 250 RON beneficiază de livrare gratuită pe tot teritoriul României.

În interval de 24 de ore de la plasarea comenzii pe site, veți fi contactat de unul dintre reprezentanții firmei noastre telefonic pentru a verifica calitativ și cantitativ comanda plasată; urmând ca livrarea să se efectueze în maxim 72 de ore de la confirmare. Excepții pot fi sărbătorile legale unde pot apărea întârzieri datărită volumului ridicat de comenzi al firmelor de curierat.

Vă rugăm să verificați datele de contact, înainte de finalizarea comenzii. Adresa de livrare sau numărul de telefon incorect introduse, pot conduce la întârzierea livrării.

Atentie, în cazul în care apar probleme pe parcursul derulării comenzii, neridicarea sau anularea comenzii; ne rezervăm dreptul de a sista/ anula comanda. SC Mări-ie Fashion își rezervă dreptul de a-și selecta clienții.

SCHIMB ȘI RETUR

În situația în care doriți schimbarea produsului cu același produs mărime diferită, costul transportului va fi asigurat de către noi. Asigurăm primul schimb de mărime / produs gratuit; dacă solicitați și alte schimburi de mărime / produs după acest prim schimb, veți suporta costul curieratului rapid. Dacă doriți înlocuirea produsului cu un alt model sau culoare, veți suporta de asemenea costul curieratului rapid (dus-întors 36lei). Schimbul de mărime / culoare / model se face face în următorul fel, se va trimite către noi coletul spre verificare produse, iar apoi noi va vom trimite un nou colet cu produsele la schimb. 

Conform legislației în vigoare (ord. 34/2014), clientul poate returna produsul achiziționat fără a invoca un motiv în termen de 14 zile calendaristice. Astfel produsele cumpărate de pe site-ul www.mari-ie.ro, poate fi returnate în 14 zile calendaristice, de la recepționarea acestora prin curier. Înainte de a efectua un retur este obligatoriu să anunțați intenția de a returna unul sau mai multe produse, prin completarea și trimiterea formularului de retur.

În eventualitatea recepționării unui colet deteriorat / sigilat, vă rugăm să ne contactați în maxim 24 de ore, de la recepționarea acestuia, pentru a putea lua măsurile necesare. Reclamațiile ce vor depăși acest termen, pot rămâne nerezolvate.

NU se acceptă pentru retur produsele ce prezintă urme de uzură, pete sau alte defecte, etichete lipsă sau tăiate. Produsul va fi returnat în condiții bune, cu etichetă, în ambalajul original. În caz contrar, acestea vor fi returnate clientului, pe cheltuiala acestuia. De asemenea NU se acceptă returul produselor ce au fost purtate, spălate/purtate iar apoi spălate iar, din motive igienico-sanitare.

Mari-ie.ro va inapoia contravaloarea produselor în cel mult 14 zile de la data primirii returului, neincluzând cheltuielile inițiale de transport.

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar în contul IBAN specificat in  Formularul de Retur. În cazul comenzilor achitate cu cardul, plata returului se va face pe contul atașat cardului cu care s-a efectuat plata inițială.

CERERE RETUR / ÎNLOCUIRE PRODUS

Dacă doriți returnarea sau schimbarea unuia sau mai multor produse, vă rugăm să completați formularul de mai jos și vă vom contacta în cel mai scurt timp!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Alege tipul returului
Confirmare integritate